JLL walks the walk with new corporate headquarters renovation

April 8, 2016 Laura McDaniel

In 2013, JLL set out to renovate its corporate headquarters. The goals were:

  1. To create a well-planned space.
  2. Promote health and happiness.
  3. Attract and retain talent.

Phase I of the project is complete and GlobeSt.com takes a look at how these goals were met and who was involved:

CHICAGO—When JLL recommitted to keeping its global headquarters at Chicago’s Aon Center, the company leadership still knew that things would have to change. And starting in 2013, they began fulfilling another commitment, that the corporate office would be redesigned according to what all the roughly 1,200 people that work there needed, rather than what the C-suite executives desired.

JLL just completed the first phase of the redesign, which by 2017 will encompass six floors and 200,000 square feet. Company officials gave GlobeSt.com a tour of the new space and spoke about how its employees helped design an office that simultaneously allows for more personal interaction but preserves privacy when necessary.

Read the entire article here

Previous Article
Glass prices soar as supply decreases
Glass prices soar as supply decreases

As starts skyrocket, so do glass prices; curtain-wall prices have risen more than 30 percent in the past 18...

Next Article
Can incorporating elements of nature into your workday can boost productivity?
Can incorporating elements of nature into your workday can boost productivity?

What's the quickest way to add elements of nature into your workspace?

×

See more news & trends like this.

Sign up here

Thank you!
Error - something went wrong!