Bringing BART’s vision to life

July 7, 2017 Sanjana Saluja

BART needed a creative solution to develop an infill station that reflected current transit-oriented development principles—with limited access to state and local funds. JLL managed the design and construction of the station and parking structures along an active trackway in the middle of the freeway. JLL achieved entitlements and environmental clearance for a 500,000 square-foot mixed-use transit village and helped structure a funding package that brought BART’s vision to life.

To see more about this project, or explore projects like this, go here.

Previous Article
Making room for growth
Making room for growth

Lyft turned to JLL for managing and overseeing the design and construction of a new corporate office and Dr...

Next Article
Leading the future of workspace in Asia
Leading the future of workspace in Asia

Applying smart technology and activity-based working principles, the new office will cultivate collaboratio...

Explore 150+ projects from across the globe.

Show me more