Linking employees together through collaborative space

January 27, 2017 Sanjana Saluja

LinkedIn decided to move to a new 1,300-square-meter office space in Hong Kong that was more in line with its global LinkedIn standards, and better fostered collaboration and partnership among its employees. JLL was hired to manage the new office fit-out and relocation process, which required careful coordination and planning to ensure minimal disruption to business. Not only was the project completed on time and within budget, but JLL successfully introduced creative collaboration areas, promoting better flow of ideas and communication throughout the company.

To see more about this project, or explore projects like this, go here.

Previous Article
Wearing multiple project management hats for multi-use center
Wearing multiple project management hats for multi-use center

JLL was engaged as a project management consultant, which entailed developing a procurement strategy; manag...

Next Article
Succeeding in Mumbai with local-market knowledge
Succeeding in Mumbai with local-market knowledge

Despite a rigorous timeline, limited working hours and frequent design changes, JLL successfully handed the...

Explore 150+ projects from across the globe.

Show me more