Relocating to more open environment on one floor fosters growth and collaboration

August 25, 2015 Laura McDaniel

To accommodate for future growth while fostering a more collaborative environment, JLL partnered with technology firm Carbonite to relocate the company from a location with four non-contiguous floors to one spacious 52,588 square foot floor with the open environment they were looking for. Carbonite employees now have a much more efficient workspace, spending less time getting to meetings and more time collaborating with one another. The project realized a 3.5 percent cost savings.

Learn more about this project and see similar projects here

Previous Article
Delivering state-of-the-art distribution center and economic incentives to expanding pharmacy
Delivering state-of-the-art distribution center and economic incentives to expanding pharmacy

Next Article
From negotiating lease to coordinating furniture, managing the entire process for upscale hotel
From negotiating lease to coordinating furniture, managing the entire process for upscale hotel

Explore 150+ projects from across the globe.

Show me more