Relocation for growth, flexibility and retaining top talent

December 23, 2016 Sanjana Saluja

Inside Swift’s new office, there is a black-and-white piece of wall art at the entrance that reads, “Think BIG, but sweat the small stuff.” For this Portland-based ad agency, details are key. That’s why they called upon JLL to help them find larger space to accommodate their growth and in-house production studio and continue to attract and retain top talent in the Portland area. JLL planned, developed and coordinated every detail of the customized build-out of 30,000 square feet of space, consolidating the main office and a nearby annex under one roof, and guided the company through a complex, multi-phase relocation process. The multi-functional space offers Swift room for growth and flexibility, and features a central conversation area and oversized photo studio that doubles as a yoga and wellness space. In addition, JLL’s strategic budgeting and value engineering allowed Swift to afford several amenities that were not originally planned, such as a digital media wall, audio system and sound masking.

To see more about this project, or explore projects like this, go here

Previous Article
New offices combine modern amenities and warmth
New offices combine modern amenities and warmth

JLL led Astex through the design and construction process, helped the company vet ideas and save more than ...

Next Article
Complex investment project delivered on time
Complex investment project delivered on time

The project was delivered on time through a robust communication protocol to ensure all teams, including th...

Explore 150+ projects from across the globe.

Show me more