Restructuring a headquarters space, considered ultra modern back in 1964

September 23, 2016 Sanjana Saluja

ATP decided to renovate its 5,500 SM headquarters space to update its already contemporary identity. Through careful consideration of natural lighting, materials and space, JLL worked with ATP to ensure the building fit perfectly into the heart of Neuilly-sur-Seine’s urban environment, winning the 2014 SIMI Award “Best Renovated Building” in the process.

See more of this project or explore projects like this here

Previous Article
With a little help, high-end retailer makes impressive U.K. market debut
With a little help, high-end retailer makes impressive U.K. market debut

. Even with considerable changes imposed on the design and construction of this high-end fit-out, the JLL t...

Next Article
Designing fresh new look for Lenovo
Designing fresh new look for Lenovo

Working closely with Lenovo, JLL project management hit the client’s aggressive timeline of 11 months from ...

Explore 150+ projects from across the globe.

Show me more