Consolidating to maximize space-efficiency and collaboration

June 22, 2018 Sanjana Saluja

Aurecon’s brief was to consolidate their existing office from four levels into two and undertake a full refurbishment that maximised opportunities for staff collaboration; all whilst remaining in full business operation. We helped them achieve this by acting as their project manager across the delivery of design, procurement and construction phases, as well as sequencing the works and managing the relocations in the most cost-effective and least disruptive manner. The result is a high-quality services-led design, with a new internal staircase cut into the slab, stategically positioned to maximise team collaboration.

To see more about this project, or explore projects like this, go here.

Previous Article
Believe in better life working
Believe in better life working

One of the UK’s biggest broadcasters has recently unveiled an ambitious new workplace powered by human expe...

Next Article
Bringing BART’s vision to life
Bringing BART’s vision to life

BART needed to develop an infill station that reflected current transit-oriented development principles—wit...

Explore 150+ projects from across the globe.

Show me more