Moving from four floors to one fosters growth and collaboration

October 15, 2018 Sanjana Saluja

Technology firm Carbonite needed to make some changes. Spread across four non-contiguous floors, the growing firm craved a more collaborative environment. Driven by their ambition, we relocated the firm to one spacious 52,588-square-foot floor with a much more open environment. Carbonite employees now have a much more efficient workspace, spending less time getting to meetings and more time collaborating with one another. The project realized a 3.5 percent cost savings.

To see more about this project, or explore projects like this, go here.

Previous Article
Evoking the spirit of San Francisco
Evoking the spirit of San Francisco

When we set out to create a new space for our people in San Francisco, we didn’t focus on what we needed to...

Next Article
Gaining BOD approval to save money and meet a stringent deadline
Gaining BOD approval to save money and meet a stringent deadline

The lease for Livefyre’s San Francisco office was about to expire, and the online media firm was in dire ne...

Explore 150+ projects from across the globe.

Show me more